Anticelulitna ročna masaža

Anticelulitna ročna masaža je vrsta masaže, ki je po uporabi tehnik zelo podobna klasični. Anticelulitna masaža je osredotočena na problematično področje spodnjega dela telesa in ne obravnava celega telesa, kot ga klasična švedska masaža.

Masaža je v kombinaciji s kremo proti celulitu pomemben del anticelulitne nege. Že s samo masažo izboljšamo prekrvavitev in pospešimo limfni pretok, če pa je masaža tudi prijetna, se zmanjša izločanje stresnega hormona, ki je pogosto eden od povzročiteljev nastanka celulita.

Z uporabo specialne masažne kreme ali olja okrepimo proces razgrajevanja maščob ter odpravljanje vode in toksinov. Z masažo izboljšamo tudi sposobnost sprejemanja kože drugih aktivnih sestavin iz preparatov, ki zelo intenzivno aktivirajo anticelulitne procese.


DARILNI BONI

Za posebne priložnosti lahko vaše najdražje razveselite z darilnim bonom katere od naših storitev. Če niste prepričani katera storitev bi Vašemu izbranemu ustrezala, lahko podarite bon v izbrani vrednosti.

an image
AKCIJA MESECA

Akcijska ponudba vinoterapije:

- VINOTERAPIJA OBRAZA

CENIK

Cenik storitev Kozmetičnega salona Šuman najdete tukaj.

Kozmetični salon Šuman d.o.o. Vam poleg kvalitetnih storitev ponuja tudi kvaliteno kozmetiko


VPRAŠAJTE
Ime:

Vaša e-pošta:

Vprašanje:


NOVICE
  • INOVATIVNI ANTICELULITNI POSTOPEK LIPO-DETOX

    Več...

LOKACIJA

Oglejte si Šuman na večjem zemljevidu.

Med Ptujem in Ormožem ob glavni cesti leži vas Gorišnica. Kozmetični salon se nahaja ob koncu vasi Gorišnica (smer Ptuj-Ormož) v točki, kjer se cesta odcepi za Formin

Kozmetični salon Šuman d.o.o.
Gorišnica 172
2272 Gorišnica
Email: info@suman.si

NAROČANJE
GSM: 041 961-444