Anticelulitna masaža

Je vrsta masaže, ki je po uporabi tehnik zelo podobna klasični švedski masaži. Anticelulitna masaža je osredotočena na problematično področje spodnjega dela telesa in ne obravnava celega telesa, kot ga klasična švedska masaža.

an image

Masaža je v kombinaciji s kremo proti celilitu pomemben del anticelulitne nege. Že s samo masažo izboljšamo prekrvavitev in pospešimo limfni pretok, če pa je masaža tudi prijetna, se zmanjša izločanje stresnega hormona, ki je pogosto eden od povzročiteljev nastanka celulita.

Z uporabo specialne masažne kreme ali olja okrepimo proces razgrajevanj maščob ter odpravljanje vode in toksinov. Z masažo izboljšamo tudi sposobnost sprejemanja kože drugih aktivnih sestavin iz preparatov, ki zelo intenzivno aktivirajo anticelulitne procese.

AROMA MASAŽA (sprostitvena in anticelulitna masaža)

Je masaža celega telesa z mandljevim oljem in z izbranimi eteričnimi olji. Deluje tako na telo kot na psiho in ob enem sprošča psihofizične napetosti. Eterična olja so izbrana glede na potrebe posameznika za vzpostavitev psihofizičnega ravnovesja.

an image

Z aroma masažo dosežemo popolno sprostitev telesa in duha. Telo spravimo v stanje popolnega miru in harmonije. Učinki eteričnih olj so številni. Na telo delujejo preko dihal in kože. Delujejo globoko v tkiva in pospešujejo njihovo obnovo. Vzpodbujajo cirkulacijo, pospešujejo razstrupljanje telesa, večajo tonus mišic in kože, ki postane voljna in gladka. Nesporno je dejstvo, da prijetni vonji sproščajo. Preizkusite kombinacijo masaže z uporabo eteričnih olj.


DARILNI BONI

Za posebne priložnosti lahko vaše najdražje razveselite z darilnim bonom katere od naših storitev. Če niste prepričani katera storitev bi Vašemu izbranemu ustrezala, lahko podarite bon v izbrani vrednosti.

an image
AKCIJA MESECA

Akcijska ponudba vinoterapije:

- VINOTERAPIJA OBRAZA

CENIK

Cenik storitev Kozmetičnega salona Šuman najdete tukaj.

Kozmetični salon Šuman d.o.o. Vam poleg kvalitetnih storitev ponuja tudi kvaliteno kozmetiko


VPRAŠAJTE
Ime:

Vaša e-pošta:

Vprašanje:


NOVICE
  • INOVATIVNI ANTICELULITNI POSTOPEK LIPO-DETOX

    Več...

  • Čajanka v mesecu januarju

    Vsem, ki čutijo potrebo po izboljšanju ali prenovi svojega videza pomaga ga. Edita Terzić z dolgoletnimi izkušnjami. Vabimo vas na informativno delavnico, ki bo v sredo 27.1.2010 ob 18 uri. Več...

LOKACIJA

Oglejte si Šuman na večjem zemljevidu.

Med Ptujem in Ormožem ob glavni cesti leži vas Gorišnica. Kozmetični salon se nahaja ob koncu vasi Gorišnica (smer Ptuj-Ormož) v točki, kjer se cesta odcepi za Formin

Kozmetični salon Šuman d.o.o.
Gorišnica 172
2272 Gorišnica
Email: info@suman.si

NAROČANJE
GSM: 041 961-444