Masažna kopel

Glavna 'sestavina' kopeli je voda, ki je v večini kultur znana kot osnovno zdravilno sredstvo. Voda omogoča, da se telo sprosti in 'pozdravi' od vsakodnevnega stresa in naporov. Zdravilne učinke vode lahko okrepimo z različnimi dodatki, kot so razna zelišča, med, zračna masaža, eterična olja,...

Masažne kopeli pomenijo čisto razkošje za razvajanje našega telesa in duha. Redna uporaba utrjuje vaše zdravje.

V salonu vam ponujamo različne vrste kopeli, ki imajo različne pozitivne učinke.

BISERNA KOPEL

Pri bisernih kopelih posebne šobe vpihujejo zračne mehurčke, ki masirajo vaše telo s posebno nežnostjo, svežino in občutljivostjo ter obljubljajo da bo polt še dolgo čvrsta in zdravega videza.

Biserna kopel je zelo učinkovita pri degenerativnih in revmatskih težavah, poškodbah gibalnega sistema. Deluje sproščujoče in protibolečinsko.

SPROSTITVENA KOPEL

Kopel vsebuje kopalno sol in eterično olje.Sprostitveno kopel priporočamo vsem, ki žive stresno, saj pomirja, spodbuja in ustvarja notranjo harmonijo telesa. Ugodno vpliva na razpoloženje in čustva.

an image

ZELIŠČNE KOPELI

Kopel je sestavljena iz raznovrstnih zelišč, ki obogatijo moč vode in se dotaknejo skoraj vseh naših čutov. Vodi dodamo izvlečke zelišč po želji. Moč zeliščnih kopeli je v izbranih darovih rastlin (smreka, brin, kamilica, poprova meta, ...), ki se zlijejo v harmonijo zdravja in dobrega počutja. Pred vstopom v kopel priporočamo tuširanje ali peeling telesa, saj čista koža bolje vpija zelišča.

VINSKA KOPEL

Vinska kopel z omamnim vonjem grozdja in svežino šampanjca podarja ugodje popolne sprostitve in nas napolni z novo energijo. Učinkovine v ekstraktu grozdja in šampanjca pospešijo prekrvavitev kože in izločanje nečistoč iz nje. Po kopeli je koža lepo negovana, oskrbljena z vlago, mehka in svilnate polti.

ROMANTIČNA KOPEL ZA PARE

Ob šampanjcu, svečah, peneči masažni kopeli in v prijetnem intimnem vzdušju.

Ob kopelih priporočamo uporabo savne.


DARILNI BONI

Za posebne priložnosti lahko vaše najdražje razveselite z darilnim bonom katere od naših storitev. Če niste prepričani katera storitev bi Vašemu izbranemu ustrezala, lahko podarite bon v izbrani vrednosti.

an image
AKCIJA MESECA

Akcijska ponudba vinoterapije:

- VINOTERAPIJA OBRAZA

CENIK

Cenik storitev Kozmetičnega salona Šuman najdete tukaj.

Kozmetični salon Šuman d.o.o. Vam poleg kvalitetnih storitev ponuja tudi kvaliteno kozmetiko


VPRAŠAJTE
Ime:

Vaša e-pošta:

Vprašanje:


NOVICE
  • INOVATIVNI ANTICELULITNI POSTOPEK LIPO-DETOX

    Več...

LOKACIJA

Oglejte si Šuman na večjem zemljevidu.

Med Ptujem in Ormožem ob glavni cesti leži vas Gorišnica. Kozmetični salon se nahaja ob koncu vasi Gorišnica (smer Ptuj-Ormož) v točki, kjer se cesta odcepi za Formin

Kozmetični salon Šuman d.o.o.
Gorišnica 172
2272 Gorišnica
Email: info@suman.si

NAROČANJE
GSM: 041 961-444