Program zmanjševanja telesne teže

an image

 • Si res želite shujšati?
 • Želite željeno težo tudi obdržati?
 • Ste se odločili zdravo prehranjevati?
 • Si želite razgibati telo?

Če sta na vsa štiri vprašanja odgovorili z da, ste na pravi poti in smo mi pravi naslov, da Vam pomagamo priti do želenega cilja. Program zmanjševanja telesne teže se določi individualno, na podlagi pregleda in zastavljenih ciljev. Vključuje navodila o prehrani in gibanju ter določi ustrezno obravnavo.

Obiščite nas in izberite sebi najbližji način do zdravega in čvrstega telesa. Povrnite si samozavest in energijo. Podarite si dobro počutje in zadovoljstvo.

Prehrambena piramida

Če želimo živeti zdravo, je dobro, da prehrambeno piramido upoštevamo.

an image

  Osnovna pravila:
 • prehrana naj bo čim bolj pestra
 • uživajmo čim manj hrane, ki vsebuje veliko (nasičenih) maščob
 • znižati je potrebno količino sladkorja in soli

Prehranska piramida je grafični prikaz živil ter količine, ki naj bi jo zaužili vsak dan. Pri tem velja upoštevati, da višje kot so na prehranski piramidi uvrščena živila manj jih moramo na dan pojesti.

Na dnu prehranske piramide so škrobna živila (testenine, kruh…). Večina teh živil so žita v naravni obliki. Dnevno potrebujemo največ enot te skupine (6-11 enot*). Blizu dna so tudi sadje (2-4 enot*) in zelenjava (3-5 enot*).

Višje v piramidi so pretežno živila živalskega izvora (mleko, jogurt, sir, meso - beljakovine; 2-3 enote). Živila v tej skupini je priporočljivo zaužiti v manjši količini. Pomembna so zaradi vsebnosti beljakovin, kalcija…

Na vrhu prehranske piramide so (nasičene) maščobe, olja, sladkor. Živil iz te skupine se moramo čim bolj izogibati, saj škodujejo našemu zdravju.

*1 enota = na primer pol rezine kruha (enota je le spošno vodilo)


DARILNI BONI

Za posebne priložnosti lahko vaše najdražje razveselite z darilnim bonom katere od naših storitev. Če niste prepričani katera storitev bi Vašemu izbranemu ustrezala, lahko podarite bon v izbrani vrednosti.

an image
AKCIJA MESECA

Akcijska ponudba vinoterapije:

- VINOTERAPIJA OBRAZA

CENIK

Cenik storitev Kozmetičnega salona Šuman najdete tukaj.

Kozmetični salon Šuman d.o.o. Vam poleg kvalitetnih storitev ponuja tudi kvaliteno kozmetiko


VPRAŠAJTE
Ime:

Vaša e-pošta:

Vprašanje:


NOVICE
 • INOVATIVNI ANTICELULITNI POSTOPEK LIPO-DETOX

  Več...

LOKACIJA

Oglejte si Šuman na večjem zemljevidu.

Med Ptujem in Ormožem ob glavni cesti leži vas Gorišnica. Kozmetični salon se nahaja ob koncu vasi Gorišnica (smer Ptuj-Ormož) v točki, kjer se cesta odcepi za Formin

Kozmetični salon Šuman d.o.o.
Gorišnica 172
2272 Gorišnica
Email: info@suman.si

NAROČANJE
GSM: 041 961-444