Termoaromaterapija

V kozmetičnem salonu uporabljamo eterična olja v kombinaciji z masažo. Eterična olja so življenjska moč rastlin in že Egipčani so uspeli pridobiti eterična olja s parno destilacijo ter jih uporabljali v zdravilstvu, kozmetiki in pri masažah.

V našem salonu se aromaterapija osredotoča v glavnem na masaže. Eterična olja so zelo koncentrirana in jih uporabljamo v majhnih količinah, nikoli v čisti obliki.

an image

Za Vas izvajamo:

  • aromaterapijo obraza, vratu in dekolteja
  • termoaromaterapijo telesa

Naravna eterična olja so predmet pravilne izbire, zato je potrebno vedno sodelovanje stranke, da z vonjem pomaga eteričnemu olju vplivati na delovanje organizma in psihofizično stanje. Eterična olja moramo dobro poznati, da se s pravilno izbiro približamo stranki ter tako dosežemo namen in cilj.


DARILNI BONI

Za posebne priložnosti lahko vaše najdražje razveselite z darilnim bonom katere od naših storitev. Če niste prepričani katera storitev bi Vašemu izbranemu ustrezala, lahko podarite bon v izbrani vrednosti.

an image
AKCIJA MESECA

Akcijska ponudba vinoterapije:

- VINOTERAPIJA OBRAZA

CENIK

Cenik storitev Kozmetičnega salona Šuman najdete tukaj.

Kozmetični salon Šuman d.o.o. Vam poleg kvalitetnih storitev ponuja tudi kvaliteno kozmetiko


VPRAŠAJTE
Ime:

Vaša e-pošta:

Vprašanje:


NOVICE
  • INOVATIVNI ANTICELULITNI POSTOPEK LIPO-DETOX

    Več...

  • Čajanka v mesecu januarju

    Vsem, ki čutijo potrebo po izboljšanju ali prenovi svojega videza pomaga ga. Edita Terzić z dolgoletnimi izkušnjami. Vabimo vas na informativno delavnico, ki bo v sredo 27.1.2010 ob 18 uri. Več...

LOKACIJA

Oglejte si Šuman na večjem zemljevidu.

Med Ptujem in Ormožem ob glavni cesti leži vas Gorišnica. Kozmetični salon se nahaja ob koncu vasi Gorišnica (smer Ptuj-Ormož) v točki, kjer se cesta odcepi za Formin

Kozmetični salon Šuman d.o.o.
Gorišnica 172
2272 Gorišnica
Email: info@suman.si

NAROČANJE
GSM: 041 961-444