Manikura

MANIKURA - nega rok

an image

Roke so v današnjem poslovnem svetu odraz urejenosti človeka. Nega rok in nohtov naj bo naša vsakdanja skrb. Roke in nohti so bolj kot ostali deli telesa izpostavljeni škodljivim zunanjim vplivom in jih moramo še posebej dobro negovati.

Z negovanimi rokami in nohti si boste dvignili samozavest. Neprikrito in jasno kažejo urejenost človeka in notranjo skladnost. Roke so zrcalo človeka, vendar pa po drugi strani izdajajo našo starost. Moramo jih skrbno ščititi in negovati, da nam bodo v ponos in pomoč.

Manikura je nega naravnih nohtov. Pri sodobni ženski roke in nohti niso samo estetski okras ampak potreba in stil. Namen manikure je, da ohranimo naše roke in nohte zdrave. Manikura se izvaja tako ženskam kot tudi moškim.

Krhke in lomljive nohte Vam lahko utrdimo z gelom, kratke in pogrizene pa lahko podaljšamo z gelom ali s konico. Za dodatno nego kože Vam ponujamo tudi parafinske obloge in za piko na i še lakiranje nohtov po Vaši želji, za bolj samozavesten pozdrav.

V našem salonu vam nudimo:

NARAVNA ALI KLASIČNA MANIKURA

Je nega naravnih nohtov in je namenjena tako ženskam kot moškim. Vključuje osnovno nego Vaših rok in nohtov pri kateri Vam oblikujemo nohte, odstranimo obnohtno kožico in jo nahranimo z negovalnim oljem. Na koncu še roke nahranimo in navlažimo s kremo, nato zmasiramo, da dosežemo prožnost in voljnost, ob enem pa pospešimo prekrvavitev Vaše kože. Po Vaši želji Vam nalakiramo še nohte.

KRALJEVA MANIKURA

Vključuje oblikovanje in negovanje nohtov in obnohtne kožice kot pri naravni manikuri kateri na koncu sledi še refleksna masaža dlani. Vključena je tudi parafinska obloga

PARAFINSKE OBLOGE

Parafinska kopel je postopek nege, ki se lahko uporablja tako pri manikuri kot pri pedikuri. Pri tem postopku se kot grelno in negovalno sredstvo uporablja parafin, ki je pri sobni temperaturi v trdnem stanju. Parafinu so dodana različna negovalna olja in dišave, kar povečuje negovalni učinek. Parafin se v grelcu segreje na temperaturo 53º C. Roko izmenično potopimo v kopel do zapestja. Postopek ponovimo.

an image

Prednost parafinske obloge:

  • globinski čistilni in negovalni učinek
  • stimulira cirkulacijo v tkivu
  • kožo naredi mehko in prožno, kar nam olajša pri negovanju obnohtne kožice
  • pozdravi suho in razpokano kožo
  • pomaga pri odpravljanju bolečin in sklepih v mišicah, še posebej pri artritisu

FRANCOSKA MANIKURA

Francoska manikura zajema oblikovanje nohtov v naravno obliko. Na že urejene nohte nato nanesemo plast podlaka. Z belim ali mlečnim lakom pobarvamo konice nohtov. Nato celotno površino nohta v dveh nanosih premažemo z nežno rožnato ali marelično barvo po vašem izboru. Za višjo obstojnost nohte premažemo še z ustreznim nadlakom.

UMETNI NOHTI IN GELIRANJE NARAVNIH NOHTOV

Pri tej negi najprej naredimo običajno manikuro. V našem salonu delamo umetne nohte s pomočjo gelov za oblikovanje nohtov, ki ne vsebujejo kislin, so nevtralne barve in nevtralnega vonja. Gel sušimo s pomočjo UV – svetlobe.

Nohte Vam lahko nalakiramo z barvnim lakom ali gelom, izdelamo poslikavo ali pa se odločite za izdelavo francoske manikure.

Negovan obraz občudujemo, negovane roke nas osvajajo.


DARILNI BONI

Za posebne priložnosti lahko vaše najdražje razveselite z darilnim bonom katere od naših storitev. Če niste prepričani katera storitev bi Vašemu izbranemu ustrezala, lahko podarite bon v izbrani vrednosti.

an image
AKCIJA MESECA

Akcijska ponudba vinoterapije:

- VINOTERAPIJA OBRAZA

CENIK

Cenik storitev Kozmetičnega salona Šuman najdete tukaj.

Kozmetični salon Šuman d.o.o. Vam poleg kvalitetnih storitev ponuja tudi kvaliteno kozmetiko


VPRAŠAJTE
Ime:

Vaša e-pošta:

Vprašanje:


NOVICE
  • INOVATIVNI ANTICELULITNI POSTOPEK LIPO-DETOX

    Več...

LOKACIJA

Oglejte si Šuman na večjem zemljevidu.

Med Ptujem in Ormožem ob glavni cesti leži vas Gorišnica. Kozmetični salon se nahaja ob koncu vasi Gorišnica (smer Ptuj-Ormož) v točki, kjer se cesta odcepi za Formin

Kozmetični salon Šuman d.o.o.
Gorišnica 172
2272 Gorišnica
Email: info@suman.si

NAROČANJE
GSM: 041 961-444